GRB Zorre Dushi 1.7m Silver White
GRB Zorre Dushi 1.7m Silver White

GRB Zorre Dushi 1.7m Silver White

2,090 Lek
6,000 Lek
Zorre dushi nga marka e mirënjohur GRBProdukt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuarI krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i...

Instock

Përshkrimi

Zorre dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. 
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkuruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Kodi

 GRBTF-05015021

Materiali

 PVC

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 17 cm

Diametri

 1.5 cm

Artikuj të lidhur