GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170
GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170
GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170

GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170

81,300 Lek
113,300 Lek
Kokë dushi nga marka e mirënjohur spanjolle GRBProdukt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuarI krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është...

Instock

Përshkrimi

Kokë dushi nga marka e mirënjohur spanjolle GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Produkt: Kokë dushi
Karakteristikat   500x500mm
Model  GRB 059 170
Seria Re Sheshi
Ai përfshin Mekanizëm i zhytur
Instalimi Tavani (i futur) inkaso
Shenjë Përzierësit GRB
Krijuesi Çezmat Grober
Materiali Çelik inox
Ngjyra Krom me shkëlqim

Artikuj të lidhur