GRB-60115601 GRB Grup Dushi Kala Black
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRB-60115601 GRB Grup Dushi Kala Black
GRB-60115601 GRB Grup Dushi Kala Black

GRB-60115601 GRB Grup Dushi Kala Black

Available:Në gjëndje
9,620 Lek 13,500 Lek
Image
Secure
Grup dushi nga marka e mirënjohur GRB në ngjyrë të zezë.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Hekur në ngjyrë të zezë
Lidhjet F1/2"
Montimi: Në murë

Thellësia e murit: min. 40 mm, maksimumi 55 mm

Grup dushi nga marka e mirënjohur GRB në ngjyrë të zezë.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Hekur në ngjyrë të zezë
Lidhjet F1/2"
Montimi: Në murë

Thellësia e murit: min. 40 mm, maksimumi 55 mm