Geo Stainless Steel Water Bottle
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Geo Stainless Steel Water Bottle

Available:Out of Stock
 • Kategoria:All
1,000 Lek
Secure
 • Shishja  Geo është bërë nga materiale të aprovuara nga FDA. 100% pa BPA, BPS dhe kimikate të tjera të dëmshme.
 • Veshja premium dhe izolimi i kësaj shisheje eliminon kondensimin.
 • Shishja mund të përdoret për lëngje të nxehta dhe të ftohta.
 • Shishja ka një kapacitet prej 0.5 litra.
 • Përmban izolim vakum premium, me mur të dyfishtë për të mbajtur pijet të nxehta për 6 orë dhe të ftohta deri në 24 orë.
 • Pjesa e jashtme e saj është rezistente ndaj gërvishtjeve.
 • Shishja  Geo është bërë nga materiale të aprovuara nga FDA. 100% pa BPA, BPS dhe kimikate të tjera të dëmshme.
 • Veshja premium dhe izolimi i kësaj shisheje eliminon kondensimin.
 • Shishja mund të përdoret për lëngje të nxehta dhe të ftohta.
 • Shishja ka një kapacitet prej 0.5 litra.
 • Përmban izolim vakum premium, me mur të dyfishtë për të mbajtur pijet të nxehta për 6 orë dhe të ftohta deri në 24 orë.
 • Pjesa e jashtme e saj është rezistente ndaj gërvishtjeve.