Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo

Available:Në gjëndje
59,000 Lek
Image
Secure
Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo 35071
 • Ventilatori i tavanit në një dizajn modern, minimalist është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe i pajisur me 3 tehe si dhe me telekomandë radio, kohëmatës dhe funksion verë-dimër.
 • Strehimi i ventilatorit prej çeliku dhe tehet pa korrozion të bërë nga plastika ABS me cilësi të lartë në të zezë mat janë të lehta për t'u pastruar dhe nuk tërheqin lagështi, duke e bërë ventilatorin më të qëndrueshëm se modelet më të lira të ventilatorit.
 • Kur kontrollohet me telekomandë, nuk nevojitet asnjë kontakt vizual. Gama është përafërsisht. 8-10 m, ventilatori mund të fiket automatikisht pas 1, 4 ose 8 orësh me kohëmatësin e integruar. Përveç kësaj, mund të zgjidhen 5 cilësime shpejtësie.
 • Falë drejtimit të kthyeshëm të rrotullimit, ventilatori i tavanit mund të përdoret në verë dhe dimër dhe siguron një klimë të këndshme të brendshme në çdo kohë të vitit.
 • Motori DC i integruar me fuqi 45 vat është i përshtatshëm për montim në një lidhje standarde të energjisë. Duke konvertuar rrymën AC në DC, ai funksionon pothuajse në heshtje, është i kursimit të energjisë, efikas dhe konsumon deri në 70% më pak energji sesa një motor AC.
 • Ventilatori i tavanit ka një shkallë shërbimi 5.12 (m³/min)/W, dmth. fluks maksimal i volumit (rrjedhja e ajrit) në raport me fuqinë (vat) dhe është ideal për dhoma me madhësi 20-27 m² si dhoma e ndenjes, dhoma gjumi, kuzhina, dhoma e ngrënies ose zyra.
 • Ventilatori ka këto dimensione: lartësia: 30 cm, diametri: 132 cm, mund të montohet në tavane të pjerrëta deri në një kënd prej 14°. Distanca e kërkuar anësore nga muri është të paktën 30 cm Lartësia ideale është 230 cm
 

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

35071

Familja:

Antibes

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Motori DC

45 WATT

Materiali / ngjyra:

Celik/ dru

Ngjyra 

Kafe/e bardhe

Ndricimi 

LED

Bateria

23A; Alkaline; 12V

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

-

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

300

Diametri (në mm):

1320

Pesha (në kg):

4.75
Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo 35071
 • Ventilatori i tavanit në një dizajn modern, minimalist është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe i pajisur me 3 tehe si dhe me telekomandë radio, kohëmatës dhe funksion verë-dimër.
 • Strehimi i ventilatorit prej çeliku dhe tehet pa korrozion të bërë nga plastika ABS me cilësi të lartë në të zezë mat janë të lehta për t'u pastruar dhe nuk tërheqin lagështi, duke e bërë ventilatorin më të qëndrueshëm se modelet më të lira të ventilatorit.
 • Kur kontrollohet me telekomandë, nuk nevojitet asnjë kontakt vizual. Gama është përafërsisht. 8-10 m, ventilatori mund të fiket automatikisht pas 1, 4 ose 8 orësh me kohëmatësin e integruar. Përveç kësaj, mund të zgjidhen 5 cilësime shpejtësie.
 • Falë drejtimit të kthyeshëm të rrotullimit, ventilatori i tavanit mund të përdoret në verë dhe dimër dhe siguron një klimë të këndshme të brendshme në çdo kohë të vitit.
 • Motori DC i integruar me fuqi 45 vat është i përshtatshëm për montim në një lidhje standarde të energjisë. Duke konvertuar rrymën AC në DC, ai funksionon pothuajse në heshtje, është i kursimit të energjisë, efikas dhe konsumon deri në 70% më pak energji sesa një motor AC.
 • Ventilatori i tavanit ka një shkallë shërbimi 5.12 (m³/min)/W, dmth. fluks maksimal i volumit (rrjedhja e ajrit) në raport me fuqinë (vat) dhe është ideal për dhoma me madhësi 20-27 m² si dhoma e ndenjes, dhoma gjumi, kuzhina, dhoma e ngrënies ose zyra.
 • Ventilatori ka këto dimensione: lartësia: 30 cm, diametri: 132 cm, mund të montohet në tavane të pjerrëta deri në një kënd prej 14°. Distanca e kërkuar anësore nga muri është të paktën 30 cm Lartësia ideale është 230 cm
 

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

35071

Familja:

Antibes

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Motori DC

45 WATT

Materiali / ngjyra:

Celik/ dru

Ngjyra 

Kafe/e bardhe

Ndricimi 

LED

Bateria

23A; Alkaline; 12V

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

-

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

300

Diametri (në mm):

1320

Pesha (në kg):

4.75