Kanë Uji Dewberry slim Ecosoft FMVSLIMB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kanë Uji Dewberry slim Ecosoft FMVSLIMB

Available:Në gjëndje
4,310 Lek
Image
Secure

Kanë uji Dewberry -  Brenda saj - teknologjia më e përparuar e pastrimit për filtrat e enëve.

 • Kapaciteti total 3.5 L. Kapaciteti i ujit të filtruar 1.7 L.
 • Filtri zëvendësues përmban karbon të aktivizuar dhe material Ecomix® që redukton klorin (99%), kripërat, fortësinë, dheun, mikrogrimcat, ndryshkun, pesticidet, pesticidet, mikrobet dhe bakteret, mikroorganizmat dhe substanca të tjera të dëmshme. Është njomur në argjend për të parandaluar riprodhimin e baktereve brenda filtrit.
 • Kapak special për mbrojtjen e ujit nga pluhuri.
 • Grykë speciale për të shmangur derdhjen e panevojshme të ujit.
 • “Këmbë” speciale që nuk rrëshqasin.
 • Dorezë e përshtatshme ergonomike.
 • Shtamba duhet të përdoret vetëm për ujë të ftohtë.
 • Ndryshoni filtrin çdo 2 muaj.

Kanë uji Dewberry -  Brenda saj - teknologjia më e përparuar e pastrimit për filtrat e enëve.

 • Kapaciteti total 3.5 L. Kapaciteti i ujit të filtruar 1.7 L.
 • Filtri zëvendësues përmban karbon të aktivizuar dhe material Ecomix® që redukton klorin (99%), kripërat, fortësinë, dheun, mikrogrimcat, ndryshkun, pesticidet, pesticidet, mikrobet dhe bakteret, mikroorganizmat dhe substanca të tjera të dëmshme. Është njomur në argjend për të parandaluar riprodhimin e baktereve brenda filtrit.
 • Kapak special për mbrojtjen e ujit nga pluhuri.
 • Grykë speciale për të shmangur derdhjen e panevojshme të ujit.
 • “Këmbë” speciale që nuk rrëshqasin.
 • Dorezë e përshtatshme ergonomike.
 • Shtamba duhet të përdoret vetëm për ujë të ftohtë.
 • Ndryshoni filtrin çdo 2 muaj.