Filtër për Lavatriçe + Pjatalarëse Ecosoft Fose 100ECOEXP
Filtër për Lavatriçe + Pjatalarëse Ecosoft Fose 100ECOEXP
Filtër për Lavatriçe + Pjatalarëse Ecosoft Fose 100ECOEXP

Filtër për Lavatriçe + Lavastovilje Ecosoft Fose 100ECOEXP

1,490 Lek
Sale
Filtër për Lavatriçe + Lavastovilje Ecosoft Fose 100ECOEXP Formimi i ndryshkut zvogëlon efikasitetin e funksionimit të lavatriçes ose lavastoviljes, duke rezultuar përfundimisht në prishjen e pajisjeve pa mundësi për ta rregulluar. Filtër për Lavatriçe + Lavastovilje Ecosoft Fose 100ECOEXP është zgjidhja e duhur dhe do të mundësojë mirëmbajtjen e pajisjeve tuaja...

Instock

Përshkrimi

Filtër për Lavatriçe + Lavastovilje Ecosoft Fose 100ECOEXP

  • Formimi i ndryshkut zvogëlon efikasitetin e funksionimit të lavatriçes ose lavastoviljes, duke rezultuar përfundimisht në prishjen e pajisjeve pa mundësi për ta rregulluar.
  • Filtër për Lavatriçe + Lavastovilje Ecosoft Fose 100ECOEXP është zgjidhja e duhur dhe do të mundësojë mirëmbajtjen e pajisjeve tuaja në mënyrë që ato mos të prishen si pasojë e ndryshkut.

Artikuj të lidhur