Filtër linje Big Blu BB10 ECOSOFT

8,100 Lek
Sale
Filtri Ecosoft BB10 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.

Instock

Përshkrimi

Filtri Ecosoft BB10 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit.
Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.

Artikuj të lidhur