Ndriçues i varur Eglo 99818 Salitre
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99818 Salitre

Available:Në gjëndje
20,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli  99818 pjesë e koleksionit Salitre. 
Ndriçues modern me një pamje shumë të veçantë dhe ekstravagant. 
Me pamje shumë të bukur që lehtësisht tërheq vëmendje. Ky model është i përshtatshëm në dekorimin e ambjenteve të brendshme me një stil bashkëkohor.
Me material tepër të mirë alumini dhe me pjesët e konturit plastike në ngjyrë të zezë

Përmasat
Lartësia (në mm) 1200
Diametri (në mm) 730

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Fuqia e ndriçimit 29W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli  99818 pjesë e koleksionit Salitre. 
Ndriçues modern me një pamje shumë të veçantë dhe ekstravagant. 
Me pamje shumë të bukur që lehtësisht tërheq vëmendje. Ky model është i përshtatshëm në dekorimin e ambjenteve të brendshme me një stil bashkëkohor.
Me material tepër të mirë alumini dhe me pjesët e konturit plastike në ngjyrë të zezë

Përmasat
Lartësia (në mm) 1200
Diametri (në mm) 730

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Fuqia e ndriçimit 29W