Ndriçues i varur Eglo 99807 Escandidos
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99807 Escandidos

Available:Në gjëndje
22,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99807 pjesë e koleksionit Escandidos. Një ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë elegant dhe mjaftë të bukur. I duhuri për tu vendosur dhe dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë dhe zyrave. Me material tepër rezistent dhe cilësor çeliku në ngjyrë të zezë bronzi dhe të artë të kombinuara së bashku.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 220
Gjatësia (në mm) 920

nformacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99807 pjesë e koleksionit Escandidos. Një ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë elegant dhe mjaftë të bukur. I duhuri për tu vendosur dhe dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë dhe zyrave. Me material tepër rezistent dhe cilësor çeliku në ngjyrë të zezë bronzi dhe të artë të kombinuara së bashku.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 220
Gjatësia (në mm) 920

nformacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X40W