Ndriçues i varur Eglo 99694 Calmanera
Ndriçues i varur Eglo 99694 Calmanera

Ndriçues i varur Eglo 99694 Calmanera

16,500 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99694 pjesë e koleksionit Calmanera. Një ndriçues modern që përshtatet në thuajse çdo ambient të brendshëm si sallon, kuzhinë apo dhe zyrë.Me material cilësor dhe tepër rezistent çeliku në ngjyrë të zezë.PërmasatLartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 200 Gjatësia (në mm) 900Informacione teknike Shkalla...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99694 pjesë e koleksionit Calmanera. Një ndriçues modern që përshtatet në thuajse çdo ambient të brendshëm si sallon, kuzhinë apo dhe zyrë.
Me material cilësor dhe tepër rezistent çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 200
Gjatësia (në mm) 900


Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X40W

Artikuj të lidhur