Ndriçues spot Eglo 99644 Mecinos
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 99644 Mecinos

Available:Në gjëndje
3,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo 99644 Mecinos
Ndriçues inkaso me një dizajn të thjeshtë dhe të bukur
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme dhe të jashtme.
Materiali gips, në ngjyrë të zezë.
Ndriçimi LED 300K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm): 3
Gjërësia (në mm): 80
Gjatësia (në mm): 80
Ndërprerja (në mm): 68

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X2W

Ndriçues spot Eglo 99644 Mecinos
Ndriçues inkaso me një dizajn të thjeshtë dhe të bukur
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme dhe të jashtme.
Materiali gips, në ngjyrë të zezë.
Ndriçimi LED 300K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm): 3 Gjërësia (në mm): 80 Gjatësia (në mm): 80 Ndërprerja (në mm): 68

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X2W