Ndriçues tavanor Eglo 99237 Fueva 5
Ndriçues tavanor Eglo 99237 Fueva 5

Ndriçues tavanor Eglo 99237 Fueva 5

3,100 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99237, pjesë e linjës Fueva 5. Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga çelik i bardhë ndërsa materiali i xhamit është plastikë e bardhë. Dizajni i tij i thjeshtë i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma e gjumit etj. Përmasat: Lartësia (në mm) 28 Gjerësia (në...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99237, pjesë e linjës Fueva 5.
Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga çelik i bardhë ndërsa materiali i xhamit është plastikë e bardhë.
Dizajni i tij i thjeshtë i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma e gjumit etj.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 28
Gjerësia (në mm) 210
Gjatësia (në mm) 210

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 17W

Artikuj të lidhur