Ndriçues tavanor Eglo 99217 Fueva 5
Ndriçues tavanor Eglo 99217 Fueva 5

Ndriçues tavanor Eglo 99217 Fueva 5

4,500 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99217, pjesë e linjës Fueva 5. Ky ndriçues përbëhet nga materiali i çelikut dhe xhami është plastikë. Lloji i këtij ndriçuesi LED me një dizajn të thjeshtë i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma gjumit, dhoma e ndenjes etj. . Përmasat: Lartësia (në mm) 28 Diametri...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99217, pjesë e linjës Fueva 5.
Ky ndriçues përbëhet nga materiali i çelikut dhe xhami është plastikë.
Lloji i këtij ndriçuesi LED me një dizajn të thjeshtë i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma gjumit, dhoma e ndenjes etj.
.
Përmasat:
Lartësia (në mm) 28
Diametri (në mm) 285
.
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 20,5W

Artikuj të lidhur