Ndriçues spot Eglo 99148 Fueva 5
Ndriçues spot Eglo 99148 Fueva 5

Ndriçues spot Eglo 99148 Fueva 5

1,680 Lek
Sale
Ndriçues spot Eglo. Modeli 99148 pjesë e koleksionit Fueva 5 Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë shumë elegant dhe modern. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë) Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të bardhë.PërmasatDiametri (në mm) 117 Thellësia e instalimit (në mm) 26...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues spot Eglo. Modeli 99148 pjesë e koleksionit Fueva 5
Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë shumë elegant dhe modern. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë)
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të bardhë.

Përmasat
Diametri (në mm) 117
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 105

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5,5W

Artikuj të lidhur