Ndriçues i jashtëm Eglo 98182 Toronto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 98182 Toronto

Available:Në gjëndje
2,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98182 pjesë e koleksionit Toronto
Ndriçues tokësor spot
I thjeshë me një dizajn minimalist
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Ndriçim LED (i bardhë, i ngrohtë)
Materialet cilësore çelik, inoks dhe qelq në ngjyrë të zezë dhe kontura në ngjyrë gri.

Përmasat
Lartësia (në mm) 2
Diametri (në mm) 45
Thellësia e instalimit (në mm) 70
Ndërprerja (në mm) 35

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP65, IP67
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X1W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98182 pjesë e koleksionit Toronto
Ndriçues tokësor spot
I thjeshë me një dizajn minimalist
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Ndriçim LED (i bardhë, i ngrohtë) Materialet cilësore çelik, inoks dhe qelq në ngjyrë të zezë dhe kontura në ngjyrë gri.
Përmasat
Lartësia (në mm) 2 Diametri (në mm) 45 Thellësia e instalimit (në mm) 70 Ndërprerja (në mm) 35
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP65, IP67
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X1W