Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie
Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie
Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie

Ndriçues i varur Eglo 96947 Louie

4,900 Lek
7,000 Lek
Sale Sold out
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96947 pjesë e koleksionit Louie. Për më të vegjëlit e shtëpisë që të bëjnë gjumin e qetë dhe të argëtohen kur të zgjohen. Ndriçuesi është funksional dhe dekorativ njëkohësisht me një pamje mjaftë tërheqëse për fëmijët. I krijuar me një dizajn të veçantë dhe shumë...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96947 pjesë e koleksionit Louie.
Për më të vegjëlit e shtëpisë që të bëjnë gjumin e qetë dhe të argëtohen kur të zgjohen.
Ndriçuesi është funksional dhe dekorativ njëkohësisht me një pamje mjaftë tërheqëse për fëmijët. I krijuar me një dizajn të veçantë dhe shumë të bukur.
Materiali çelik me figurinat ë ngjyra të ndryshme dhe kontura qelq në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 500
Diametri (në mm) 445

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X42W 

Artikuj të lidhur