Ndriçues tavanor Eglo 95753 PEDREGAL
Ndriçues tavanor Eglo 95753 PEDREGAL
Ndriçues tavanor Eglo 95753 PEDREGAL

Ndriçues tavanor Eglo 95753 PEDREGAL

5,500 Lek
9,600 Lek
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 95753, pjesë e linjës PEDREGAL. Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga material çeliku me ngjyrë kromi. Dizajni modern i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Përmasat: Gjerësia (në mm) 100 Gjatësia (në mm) 750 Informacione teknike: Shkalla e...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 95753, pjesë e linjës PEDREGAL.
Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga material çeliku me ngjyrë kromi.
Dizajni modern i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.

Përmasat:
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 750

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 4X3,3W

Artikuj të lidhur