Ndriçues tavanor Eglo 95663 Fradelo
Ndriçues tavanor Eglo 95663 Fradelo

Ndriçues tavanor Eglo 95663 Fradelo

10,500 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 95663, pjesë e linjës Fradelo. Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga çeliku dhe xhami përbëhet nga plastika dhe kristali. Dizajni i tij modern i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma ndenjes, kuzhina etj. Përmasat: Lartësia (në mm) 60 Gjerësia (në mm) 140 Gjatësia (në mm)...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 95663, pjesë e linjës Fradelo.
Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga çeliku dhe xhami përbëhet nga plastika dhe kristali.
Dizajni i tij modern i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma ndenjes, kuzhina etj.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 60
Gjerësia (në mm) 140
Gjatësia (në mm) 460

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 3X3,5W

Artikuj të lidhur