Ndriçues i varur Eglo 94605 Mogano 1
Ndriçues i varur Eglo 94605 Mogano 1
Ndriçues i varur Eglo 94605 Mogano 1

Ndriçues i varur Eglo 94605 Mogano 1

9,900 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94605, pjesë e koleksionit Mogano 1 Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe të mrekullueshme.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë.Ndriçoni...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94605, pjesë e koleksionit Mogano 1
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe të mrekullueshme.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali celik në kombinimin e ngjyrave të zezë/të bardhë dhe bronz
Lloji i ndriçuesit E27

Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 400

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W 

Artikuj të lidhur