Ndriçues i varur Eglo 94319 Romagnese
Ndriçues i varur Eglo 94319 Romagnese
Ndriçues i varur Eglo 94319 Romagnese
Ndriçues i varur Eglo 94319 Romagnese

Ndriçues i varur Eglo 94319 Romagnese

6,600 Lek
14,900 Lek
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94319, pjesë e koleksionit Romagnese Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të thjeshtë, elegant dhe shumë të bukur me 5 llamba për ndriçim.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94319, pjesë e koleksionit Romagnese
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të thjeshtë, elegant dhe shumë të bukur me 5 llamba për ndriçim.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje të bukur me ndriçim ideal. Ajo çka ju mungon për të pasur dekorin që dëshironi.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri të hapur dhe kokat e ndriçuesit qelq në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë, i ngrohtë)
 
Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 105
Gjatësia (në mm) 900
Gjatësia e kanopit (në mm) 280
Gjerësia e kanopit (në mm) 60
Lartësia e kanopit (në mm) 38

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 12V
Tensioni: 220-240V 50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 5X3.3W

Artikuj të lidhur