Ndriçues Mural Eglo 64096 DOBLAS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 64096 DOBLAS

Available:Në gjëndje
6,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 64096, pjesë e linjës DOBLAS
Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali alumin, çelik me një ngjyrë të zezë.
Eshtë një model i thjeshtë modern që i pështatet ambienteve të brendshme dhe të jashtme sipas dëshirës.
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 165
Gjerësia (në mm) 65
Gjatësia (në mm) 120

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X6,2W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 64096, pjesë e linjës DOBLAS Ky ndriçues profesional përbëhet nga materiali alumin, çelik me një ngjyrë të zezë. Eshtë një model i thjeshtë modern që i pështatet ambienteve të brendshme dhe të jashtme sipas dëshirës. Lloji i ndriçuesit është LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 165 Gjerësia (në mm) 65 Gjatësia (në mm) 120
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X6,2W