Ndriçues i varur Eglo 62984 Canalello
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 62984 Canalello

Available:Në gjëndje
7,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 62984, pjesë e koleksionit Canalello.
Ndriçuesi me një dizajn të thjeshtë, dhe funksjonal në formë hinke.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali në tërheqjen e vëmendje, dhe për ti dhënë vendit një pamje të mrekullueshme me ndriçim ideal. Ajo çka ju mungon për të pasur dekorin që dëshironi.
Ndriçimi i duhur sjell dhe qetësinë që ju nevojitet mbas një dite të gjatë dhe të lodhshme.

Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 280
Diametri (në mm) 190

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 62984, pjesë e koleksionit Canalello. Ndriçuesi me një dizajn të thjeshtë, dhe funksjonal në formë hinke.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali në tërheqjen e vëmendje, dhe për ti dhënë vendit një pamje të mrekullueshme me ndriçim ideal. Ajo çka ju mungon për të pasur dekorin që dëshironi.
Ndriçimi i duhur sjell dhe qetësinë që ju nevojitet mbas një dite të gjatë dhe të lodhshme.

Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë të bardhë. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 280 Diametri (në mm) 190
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X40W