Ndriçues i varur Eglo 49172 Grantham
Ndriçues i varur Eglo 49172 Grantham
Ndriçues i varur Eglo 49172 Grantham

Ndriçues i varur Eglo 49172 Grantham

4,900 Lek
12,000 Lek
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49172 pjesë e koleksionit Grantham Ndriçues i stilit Industrial, i krijuar me një dizanj mjaft ekstravagand, të bukur dhe shumë të veçantë.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.Me ndriçimin cilësor dhe pamjen klasike, është bërë...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49172 pjesë e koleksionit Grantham
Ndriçues i stilit Industrial, i krijuar me një dizanj mjaft ekstravagand, të bukur dhe shumë të veçantë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
Me ndriçimin cilësor dhe pamjen klasike, është bërë për të qenë lehtësisht i pëlqyeshëm. 
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë bezhë dhe krom.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm): 1100
Diametri (në mm): 355
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W 

Artikuj të lidhur