Ndriçues i varur Eglo 39094 Basilano
Ndriçues i varur Eglo 39094 Basilano
Ndriçues i varur Eglo 39094 Basilano

Ndriçues i varur Eglo 39094 Basilano

80,000 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo, modeli 39094. pjesë e koleksionit Basilano Një ndriçues klasik, i krijuar me një dizajn madhështor dhe elegant. Kristalet dhe vezullimi i tyre nga ndriçimi i japin ambientit një pamje fantastike dhe teje të veçantë. I familjes së llambadarëve është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo, modeli 39094. pjesë e koleksionit Basilano
Një ndriçues klasik, i krijuar me një dizajn madhështor dhe elegant.
Kristalet dhe vezullimi i tyre nga ndriçimi i japin ambientit një pamje fantastike dhe teje të veçantë.
I familjes së llambadarëve është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë konjaku dhe kontura prej kristalesh.
Ndriçimi E14

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 1000

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 12X40W

Artikuj të lidhur