Ndriçues i varur Eglo 390066 Duglia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 390066 Duglia

Available:Në gjëndje
14,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390066 pjesë e Duglia.
Një ndriçues modern elegant dhe i thjeshtë në pamje.  Përshtatet lehtësisht në të gjitha ambientet e brendshme. I përbërë nga materialet cilësore të çelikut në ngjyrë të zezë dhe ai i qelqit dhe metalit në ngjyrë të zezë transparente dhe gold.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 280

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X40W


Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390066 pjesë e Duglia.
Një ndriçues modern elegant dhe i thjeshtë në pamje.  Përshtatet lehtësisht në të gjitha ambientet e brendshme. I përbërë nga materialet cilësore të çelikut në ngjyrë të zezë dhe ai i qelqit dhe metalit në ngjyrë të zezë transparente dhe gold.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 280

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X40W