Ndriçues tavanor Eglo 33172 TOWNSHEND
Ndriçues tavanor Eglo 33172 TOWNSHEND

Ndriçues tavanor Eglo 33172 TOWNSHEND

8,700 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 33172, pjesë e linjës TOWNSHEND 3. Ky ndriçues përbëhet nga materiali druri, çeliku me ngjyrë kafe, e bardhë.Modeli i thjeshtë drunor i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme lehtësisht si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes etj. Përmasat: Gjerësia (në mm) 50 Gjatësia (në mm)...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 33172, pjesë e linjës TOWNSHEND 3.
Ky ndriçues përbëhet nga materiali druri, çeliku me ngjyrë kafe, e bardhë.
Modeli i thjeshtë drunor i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme lehtësisht si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes etj.

Përmasat:
Gjerësia (në mm) 50
Gjatësia (në mm) 630

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 4X60W

Artikuj të lidhur