Kanë uji Maxima Blu Ecosoft FMVMAXIMABEXP

2,310 Lek
Sale
Kanë uji Maxima Blu Ecosoft FMVMAXIMABEXP Kanë xhami me një dizajn të thjeshtë me kokë plastike në ngjyrë blu. Prodhon 3.5litra ujë të pastër dhe të filtruar në 7 minuta. Ecosoft cilësi e garantuar uji për ju dhe familjen tuaj.

Instock

Përshkrimi

Kanë uji Maxima Blu Ecosoft FMVMAXIMABEXP

  • Kanë xhami me një dizajn të thjeshtë me kokë plastike në ngjyrë blu.
  • Prodhon 3.5litra ujë të pastër dhe të filtruar në 7 minuta.
  • Ecosoft cilësi e garantuar uji për ju dhe familjen tuaj.

Artikuj të lidhur