Dush Dore Kit GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-59%
Dush Dore Kit GRB

Dush Dore Kit GRB

Available:Në gjëndje
4,100 Lek 10,000 Lek
Image
Secure
Dush Dore Kit GRB 05040004
 • Koke dushi nga marka e mirënjohur GRB
 • GRB Mixers  është një kompani familjare spanjolle, e themeluar në vitin 1990 në Zaragoza, duke prodhuar  rubineta për banjë, kuzhinë dhe specialitete . 
 • Dush Dore Kit GRB eshte nje produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Falë përvojës shumëvjeçare të fituar,  GRB  tani është një lider ndërkombëtar në inovacion. 
 • Tipari dallues i  pajisjeve GRB  është origjina e të gjithë komponentëve të përdorur për prodhim vetëm nga furnitorët evropianë, gjë që konfirmohet nga certifikata "Origjina e Çertifikuar Spanjolle". 
 • Pajisjet GRB  dallohen  nga  dizajni modern, ngjyrat e pasura dhe zgjidhjet moderne teknologjike.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Kodi

 GRBS-05040004

Materiali

 Krom ABS

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 19.95 cm

Gjeresia

 2.85 cm

Dush Dore Kit GRB 05040004
 • Koke dushi nga marka e mirënjohur GRB
 • GRB Mixers  është një kompani familjare spanjolle, e themeluar në vitin 1990 në Zaragoza, duke prodhuar  rubineta për banjë, kuzhinë dhe specialitete . 
 • Dush Dore Kit GRB eshte nje produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Falë përvojës shumëvjeçare të fituar,  GRB  tani është një lider ndërkombëtar në inovacion. 
 • Tipari dallues i  pajisjeve GRB  është origjina e të gjithë komponentëve të përdorur për prodhim vetëm nga furnitorët evropianë, gjë që konfirmohet nga certifikata "Origjina e Çertifikuar Spanjolle". 
 • Pajisjet GRB  dallohen  nga  dizajni modern, ngjyrat e pasura dhe zgjidhjet moderne teknologjike.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Kodi

 GRBS-05040004

Materiali

 Krom ABS

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 19.95 cm

Gjeresia

 2.85 cm