DRITE-PASQYRE-HOROZ-EBABIL
DRITE PASQYRE HOROZ EBABIL

DRITE PASQYRE HOROZ EBABIL

2,700 Lek
Sale
DRITE PASQYRE HOROZ EBABIL HZND-040-010-0012 Modeli special DRITE PASQYRE HOROZ EBABIL 040-010-0012 nga kompania turke Horoz i përket koleksionit Ebabil dhe është perfekt për montim në muret e një banjo të dekoruar në një stil modern.  Elementi i ndriçimit është i integruar në dizajn dhe nuk kërkon blerjen e llambave shtesë. Pajisja...

Instock

Përshkrimi

DRITE PASQYRE HOROZ EBABIL HZND-040-010-0012
  • Modeli special DRITE PASQYRE HOROZ EBABIL 040-010-0012 nga kompania turke Horoz i përket koleksionit Ebabil dhe është perfekt për montim në muret e një banjo të dekoruar në një stil modern. 
  • Elementi i ndriçimit është i integruar në dizajn dhe nuk kërkon blerjen e llambave shtesë. Pajisja është bërë duke përdorur materiale: alumin dhe plastikë. 
  • Ngjyra kryesore e produktit është e bardhë / krom.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZND-040-010-0012

Familja

Ebabil

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Alumin / E bardhe

Tempratura e ndricimit

4200K

Klasa e sigurisë:

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

230 W

Fuqia e ndricimit

12W

Numri i llambave

1

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

7.5 cm

Gjerësia :

47 cm

Diametri

-

 

Artikuj të lidhur