Ceresit ReNew Sanitar per Rinovimin e Silikonit te Vjeter
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ceresit ReNew Sanitar per Rinovimin e Silikonit te Vjeter

Available:Në gjëndje
850 Lek
Image
Secure
Silikon elastik i përhershëm. Rezistent ndaj ujit me bazë acit acetik, posaçërisht për pajisjet sanitare. Rezistent ndaj mykut dhe shumë i shpejtë. Koha e tharjes 2 orë. Përdorimi: për ngjitjen dhe mbushjen e boshllëqeve midis murit dhe të gjitha pajisjeve të banjos dhe kuzhinës. Ngjit në xham, qeramik, pllaka xhami, smalt, metal, dru dhe materiale sintetike. Nuk ngjit ne bitum, PP, PE. Rezistent në temperaturë nga -50°C deri +120°C. Rezistent ndaj kimikateve. I lehtë për t'u aplikuar. Përgatitja e sipërfaqes: sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër nga pluhurat dhe graso. Aplikojeni vetëm në temperatuart +5°C deri +40°C.
Silikon elastik i përhershëm. Rezistent ndaj ujit me bazë acit acetik, posaçërisht për pajisjet sanitare. Rezistent ndaj mykut dhe shumë i shpejtë. Koha e tharjes 2 orë. Përdorimi: për ngjitjen dhe mbushjen e boshllëqeve midis murit dhe të gjitha pajisjeve të banjos dhe kuzhinës. Ngjit në xham, qeramik, pllaka xhami, smalt, metal, dru dhe materiale sintetike. Nuk ngjit ne bitum, PP, PE. Rezistent në temperaturë nga -50°C deri +120°C. Rezistent ndaj kimikateve. I lehtë për t'u aplikuar. Përgatitja e sipërfaqes: sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e pastër nga pluhurat dhe graso. Aplikojeni vetëm në temperatuart +5°C deri +40°C.