Buton Kasete Liv 73601

7,150 Lek
Sale
Buton Kasete Liv 73601 Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë. Me material plastik të një cilësie të lartë në ngjyrë të zezë. Butoni i aktivizimit mekanik ka shpëlarje të dyfishtë. Për cisternat e integruara 7512/7522 dhe 9052. Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë. Informacione...

Instock

Përshkrimi

Buton Kasete Liv 73601

  • Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë.
  • Me material plastik të një cilësie të lartë në ngjyrë të zezë.
  • Butoni i aktivizimit mekanik ka shpëlarje të dyfishtë.
  • Për cisternat e integruara 7512/7522 dhe 9052.
  • Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë.

Informacione Teknike

Marka:

Liv

Origjina:

Slloveni

Seria:

Zirkon

Kodi:

73601

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Plastike

Shpërlarje e dyfishtë:

PO

Loji i aktivizimit:

Mekanikisht

Ngjyra:

E zezë

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në cm):

17.4 cm

Gjatësia (në cm):

24.2 cm

Lartësia (në cm):

1.6 cm

Artikuj të lidhur