Buton Kasete Liv 229457
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Buton Kasete Liv 229457

Available:Në gjëndje
12,800 Lek
Image
Secure

Buton Kasete Liv 229457

 • Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë.
 • Me material plastik të një cilësie të lartë.
 • Butoni i aktivizimit mekanik ka shpëlarje të dyfishtë.
 • Për cisternat e integruara 7512/7522 dhe 9052.
 • Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë.

Informacione Teknike

Marka:

Liv

Origjina:

Slloveni

Seria:

Zirkon

Kodi:

229457

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Xhami

Shpërlarje e dyfishtë:

PO

Loji i aktivizimit:

Mekanikisht

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në cm):

17.4 cm

Gjatësia (në cm):

24.2 cm

Lartësia (në cm):

1.6 cm

Buton Kasete Liv 229457

 • Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë.
 • Me material plastik të një cilësie të lartë.
 • Butoni i aktivizimit mekanik ka shpëlarje të dyfishtë.
 • Për cisternat e integruara 7512/7522 dhe 9052.
 • Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë.

Informacione Teknike

Marka:

Liv

Origjina:

Slloveni

Seria:

Zirkon

Kodi:

229457

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Xhami

Shpërlarje e dyfishtë:

PO

Loji i aktivizimit:

Mekanikisht

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në cm):

17.4 cm

Gjatësia (në cm):

24.2 cm

Lartësia (në cm):

1.6 cm