BËHU MË E/I MIRA/I :)
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

BËHU MË E/I MIRA/I :)

Available:Në gjëndje
13,900 Lek
Image
Secure

Studio fort, jeto shëndetshëm, ndriço botën brenda dhe jashtë teje.

Ecosoft dhuron 500 ndriçues për fëmijë, Eglo me 5 vite garanci.

Për çdo abonim, Ecosoft dhuron një ndriçues EGLO.

ABONIM 12 Mujor Standart, Filtër uji Sistem Filtrimi RO Pure me mineralizim

Filtër uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek industrial sistemet të Reverse Osmosis. Sistemet Ecosoft P'URE ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me ujë.

Fazat e trajtimit që uji kalon në filters: 6
Kapaciteti i membranës: 75
Pajisjet: Me filtër mineralizimi

      1.  Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit Reverse Osmosis P'URE i mineralizuar

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 280 L ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita deri në 7 L
 • Mundësia and montimit vertikal dhe horizontal

     2.  Përfitimet and përdorimit të Sistemit të trajtimit  të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më shumë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tire me ujë të trajtuar
 • Me ujë të trajtuar, ju do të merrni mineralet and nevojshme për trupin and njeriut
 • Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspirator etj.) Do të mbrohen nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

      3.  Komponentët and sistemit

 • Modules the filters limit
 • Deposit and magazinimit metalik (volum efektiv deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” for ujin and trajtuar
 • Përshtatës uji për furnizimin
 • Saracineska and bombulës së depozitimit
 • Set i tubave me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filters
 • Përshtatës Ø40 - 50 për shkarkimin and ujit pas trajtimit
 • Set i filters të zëvendësimit
 • DOW Filmtec ™ 75 GPD membrane (280 L në ditë)
 • Çelësat and shërbimit për zëvendësimin and filter dhe membranës

      4. Fazat and trajtimit të ujit

 • Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filters për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), Nënproduktet and klorit dhe kloruret.
 • Faza e katërt përfaqësohet nga membrane e Riverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën and sistemit.
 • Post-filters the karbonit është faza and pestë and trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen and ujit të trajtuar dhe erën.
 • Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen mineral të ujit. And bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin e njeriut me mineral të rëndësishme.

Ecosoft, kujdeset for ty!

Studio fort, jeto shëndetshëm, ndriço botën brenda dhe jashtë teje.

Ecosoft dhuron 500 ndriçues për fëmijë, Eglo me 5 vite garanci.

Për çdo abonim, Ecosoft dhuron një ndriçues EGLO.

ABONIM 12 Mujor Standart, Filtër uji Sistem Filtrimi RO Pure me mineralizim

Filtër uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek industrial sistemet të Reverse Osmosis. Sistemet Ecosoft P'URE ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me ujë.

Fazat e trajtimit që uji kalon në filters: 6
Kapaciteti i membranës: 75
Pajisjet: Me filtër mineralizimi

      1.  Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit Reverse Osmosis P'URE i mineralizuar

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 280 L ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita deri në 7 L
 • Mundësia and montimit vertikal dhe horizontal

     2.  Përfitimet and përdorimit të Sistemit të trajtimit  të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më shumë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tire me ujë të trajtuar
 • Me ujë të trajtuar, ju do të merrni mineralet and nevojshme për trupin and njeriut
 • Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspirator etj.) Do të mbrohen nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

      3.  Komponentët and sistemit

 • Modules the filters limit
 • Deposit and magazinimit metalik (volum efektiv deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” for ujin and trajtuar
 • Përshtatës uji për furnizimin
 • Saracineska and bombulës së depozitimit
 • Set i tubave me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filters
 • Përshtatës Ø40 - 50 për shkarkimin and ujit pas trajtimit
 • Set i filters të zëvendësimit
 • DOW Filmtec ™ 75 GPD membrane (280 L në ditë)
 • Çelësat and shërbimit për zëvendësimin and filter dhe membranës

      4. Fazat and trajtimit të ujit

 • Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filters për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), Nënproduktet and klorit dhe kloruret.
 • Faza e katërt përfaqësohet nga membrane e Riverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën and sistemit.
 • Post-filters the karbonit është faza and pestë and trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen and ujit të trajtuar dhe erën.
 • Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen mineral të ujit. And bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin e njeriut me mineral të rëndësishme.

Ecosoft, kujdeset for ty!