Grup lavapjate L-INE Kludi
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup lavapjate L-INE Kludi

Available:Në gjëndje
23,500 Lek
Image
Secure

Grup lavapjate L-INE Kludi nga marka e mirënjohur GRB

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.

Informacione teknike

Marka

 Kludi

Origjina

 Gjermani

Seria 

 L-INE

Kodi

 428140577

Lloji 

 Rubinet kuzhine

Instalimi

 1 vrime 35mm 

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 G3/8"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 22.5 cm

Lartesia

 30 cm

Grup lavapjate L-INE Kludi nga marka e mirënjohur GRB

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.

Informacione teknike

Marka

 Kludi

Origjina

 Gjermani

Seria 

 L-INE

Kodi

 428140577

Lloji 

 Rubinet kuzhine

Instalimi

 1 vrime 35mm 

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 G3/8"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 22.5 cm

Lartesia

 30 cm