WC+Kasete+Kapak Rrethor 45Cm Vitra Metrope
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

WC+Kasete+Kapak Rrethor 45Cm Vitra Metrope

Available:Out of Stock
53,000 Lek
Secure

WC+Kasete+Kapak Rrethor 45Cm Vitra Metrope

 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!
 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme
 • Pajisuni me VitrA tani!

Informacione teknike 

Marka:

 VITRA

Origjina:

 TURQI

Seria:

 Metrope

Materiali:

 Qeramike

Kodi:

VI-5987B003-0585

Ngjyra:

 E bardhe

Garancia:

 10 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në cm):

 65 cm

Thellësia (në cm):

 35.5 cm

WC+Kasete+Kapak Rrethor 45Cm Vitra Metrope

 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!
 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme
 • Pajisuni me VitrA tani!

Informacione teknike 

Marka:

 VITRA

Origjina:

 TURQI

Seria:

 Metrope

Materiali:

 Qeramike

Kodi:

VI-5987B003-0585

Ngjyra:

 E bardhe

Garancia:

 10 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në cm):

 65 cm

Thellësia (në cm):

 35.5 cm