WC+Kapak Metropol Vitra Sospeso
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

WC+Kapak Metropol Vitra Sospeso

Available:Në gjëndje
21,500 Lek
Image
Secure

WC+Kapak Metropol Vitra Sospeso

 • Metropol është një tualet qeramike i varur në mur. Pamja ikonë e mesit të shekullit të 20-të . 
 • Vëllimi i shpëlarjes: 3 litra me butonin e vogël, 6 litra me butonin e madh (sistemi i kursimit të ujit)
 • WC Metropol Vitra Sospeso me pajisje të fshehura nga lart (V-Fit)
 • Sipërfaqe antibakteriale, e cila redukton rritjen e baktereve me më shumë se 99.9% (VitrAhygiene)
 • pa buzë, prandaj nuk ka zona të fshehura për depozitime dhe ndotje
 • Rrjedhje inovative e ujit për rezultat të përsosur shpëlarjeje ((VitrAflush 2.0)

Informacione teknike

Marka

VitrA

Origjina

Turqi

Seria

Metropol

Kodi

VI-7672B003-0075

Vendosja 

Sospeso

Materiali i WC

Qeramikë me VitrAhigiene

Ngjyra

E bardhë

Soft-Close

Po

Garancia

10 vjet

 

Permasa

Gjerësia

36 cm  

Gjatesia

56 cm 


WC+Kapak Metropol Vitra Sospeso

 • Metropol është një tualet qeramike i varur në mur. Pamja ikonë e mesit të shekullit të 20-të . 
 • Vëllimi i shpëlarjes: 3 litra me butonin e vogël, 6 litra me butonin e madh (sistemi i kursimit të ujit)
 • WC Metropol Vitra Sospeso me pajisje të fshehura nga lart (V-Fit)
 • Sipërfaqe antibakteriale, e cila redukton rritjen e baktereve me më shumë se 99.9% (VitrAhygiene)
 • pa buzë, prandaj nuk ka zona të fshehura për depozitime dhe ndotje
 • Rrjedhje inovative e ujit për rezultat të përsosur shpëlarjeje ((VitrAflush 2.0)

Informacione teknike

Marka

VitrA

Origjina

Turqi

Seria

Metropol

Kodi

VI-7672B003-0075

Vendosja 

Sospeso

Materiali i WC

Qeramikë me VitrAhigiene

Ngjyra

E bardhë

Soft-Close

Po

Garancia

10 vjet

 

Permasa

Gjerësia

36 cm  

Gjatesia

56 cm