Wc+Bide Vitra Memoria Taupe
Wc+Bide Vitra Memoria Taupe
Wc+Bide Vitra Memoria Taupe

Wc/Bide+Kapak Vitra Memoria Taupe

61,000 Lek
Sale
Wc/Bide+Kapak Vitra Memoria Taupe Gama jonë e bide-ve VitrA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane.  Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative. Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor. Dizenjuar në...

Instock

Përshkrimi

Wc/Bide+Kapak Vitra Memoria Taupe

  • Gama jonë e bide-ve VitrA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane. 
  • Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative.
  • Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
  • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
  • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-5885B420-0559

Seria:

Memoria

Materiali:

Porcelan 

Ngjyra:

Taupe

Vendosja:

Sospeso 

Perfshihet rubineti:

Jo 

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

 35 cm

Gjerësia (në cm):

 42.5 cm

 

Artikuj të lidhur