Salishent dushi GRB Kala 60449600
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-19%
Salishent dushi GRB Kala 60449600
Salishent dushi GRB Kala 60449600

Salishent dushi GRB Kala 60449600

Available:Në gjëndje
42,200 Lek 52,110 Lek
Image
Secure
Salishent dushi GRB Kala
 • Salishent dushi GRB Kala mikser termostatik muri , me dush dore
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje me fishek metalik kundër gëlqeres
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor 
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Butoni i sigurisë 38°C
 • Kllapë bronzi e rregullueshme 
 • Kolona me shfrytëzim të plotë të lartësisë (vetëm 75 mm nga dushi i shiut dhe tavani)
 • Dushi Hokei i rregullueshëm 1F 240×360 mm
 • Celular Pixel 1F dhe zorrë dushi argjendi 170 cm

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Seria

 Kala

Kodi 

 GRBKBK-60449600

Materiali I jashtem

 Metal krom

Lloji salishentit

 Termostatik

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 170 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës 

 EN ISO 3822

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones

 96 cm

Permasat e kokes

 24x36cm

Diametri i tubit

 1.5cm

Gjatesia tubit

 170 cm 
Salishent dushi GRB Kala
 • Salishent dushi GRB Kala mikser termostatik muri , me dush dore
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje me fishek metalik kundër gëlqeres
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor 
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Butoni i sigurisë 38°C
 • Kllapë bronzi e rregullueshme 
 • Kolona me shfrytëzim të plotë të lartësisë (vetëm 75 mm nga dushi i shiut dhe tavani)
 • Dushi Hokei i rregullueshëm 1F 240×360 mm
 • Celular Pixel 1F dhe zorrë dushi argjendi 170 cm

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Seria

 Kala

Kodi 

 GRBKBK-60449600

Materiali I jashtem

 Metal krom

Lloji salishentit

 Termostatik

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 170 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës 

 EN ISO 3822

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones

 96 cm

Permasat e kokes

 24x36cm

Diametri i tubit

 1.5cm

Gjatesia tubit

 170 cm