Salishent dushi dual Kludi
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Salishent dushi dual Kludi

Available:Në gjëndje
45,150 Lek
Image
Secure
Salishent dushi dual Kludi KL-6809405-00
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Sistemi i dushit të dyfishtë të termostatit DN 15
 • Doreza e kontrollit të temperaturës me pajisje sigurie për ujë të nxehtë 38°C
 • Zorra KLUDI SUPARAFLEX SILVER 6107205-00
 • shpejtësia e prurjes 16 l/min në 3 bar
 • me dush dore KLUDI LOGO 1S DN 15 6810005-00
 • shpejtësia e prurjes 21 l/min në 3 bar
 • prizë dushi G 1/2
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 KLUDI

Origjina

 Gjermani

Kodi

6809405-00

Materiali I jashtem

 Metal krom 

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit te dushit

 17 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 113 cm

Diametri i kokes

 20 cm

Diametri i tubit

 2.1 cm

Salishent dushi dual Kludi KL-6809405-00
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Sistemi i dushit të dyfishtë të termostatit DN 15
 • Doreza e kontrollit të temperaturës me pajisje sigurie për ujë të nxehtë 38°C
 • Zorra KLUDI SUPARAFLEX SILVER 6107205-00
 • shpejtësia e prurjes 16 l/min në 3 bar
 • me dush dore KLUDI LOGO 1S DN 15 6810005-00
 • shpejtësia e prurjes 21 l/min në 3 bar
 • prizë dushi G 1/2
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 KLUDI

Origjina

 Gjermani

Kodi

6809405-00

Materiali I jashtem

 Metal krom 

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit te dushit

 17 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 113 cm

Diametri i kokes

 20 cm

Diametri i tubit

 2.1 cm