Rubinet me sensor Vitra Root
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Rubinet me sensor Vitra Root

Available:Në gjëndje
24,000 Lek
Image
Secure

 Rubinet me sensor Vitra Root

 • Falë njohurive të tij prej gati gjysmë shekulli, Vitra ka adoptuar parimin e ofrimit gjithmonë të zgjidhjeve më të mira, cilësore dhe më inovative në produkt.
 • Pajisje kuzhine tepër funksionale.
 • Rubineti është me levë rrotulluese dhe valvul për ndarjen e ujit të ftohtë nga uji i nxehtë.

Informacione teknike

Marka:

Vitra
Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-47120EXP

Lloji :

Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar:

35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjerësia (në cm):

5.3 cm

Lartësia (në cm):

19.1 cm

 Rubinet me sensor Vitra Root

 • Falë njohurive të tij prej gati gjysmë shekulli, Vitra ka adoptuar parimin e ofrimit gjithmonë të zgjidhjeve më të mira, cilësore dhe më inovative në produkt.
 • Pajisje kuzhine tepër funksionale.
 • Rubineti është me levë rrotulluese dhe valvul për ndarjen e ujit të ftohtë nga uji i nxehtë.

Informacione teknike

Marka:

Vitra
Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-47120EXP

Lloji :

Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar:

35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibel:

Po

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjerësia (në cm):

5.3 cm

Lartësia (në cm):

19.1 cm