Ndriçues i varur Eglo 96072 Vetro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 96072 Vetro

Available:Out of Stock
7,900 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96072 pjesë e koleksionit Vetro
Një dizajn në formë çadre, i thjeshtë dhe klasik
Do të jetë perfekt për ndriçimin e ambienteve të brendshme.
Një e vecantë tjetër e këtij ndricuesi është pjesa e zgjatimit deri në 1100 mm.
Koka e ndriçuesit është qelq, me ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartesia (ne mm): 1100
Diametri (në mm): 415

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96072 pjesë e koleksionit Vetro Një dizajn në formë çadre, i thjeshtë dhe klasik Do të jetë perfekt për ndriçimin e ambienteve të brendshme. Një e vecantë tjetër e këtij ndricuesi është pjesa e zgjatimit deri në 1100 mm.
Koka e ndriçuesit është qelq, me ngjyrë të bardhë. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat Lartesia (ne mm): 1100 Diametri (në mm): 415
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W