Ndriçues i varur Eglo 49675 Saltash
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49675 Saltash

Available:Out of Stock
5,700 Lek 18,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49675 pjesë e koleksionit Saltash
Ndriçuesi ka një stil vintage me pamje tepër unike dhe me anë të dizajnit që ka merr pamjen e stilit oriental.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Lartësia e ndriçuesit mund të rregullohet, kështu që mund të përshtatet në lloje të ndryshme dhomash.
Ndriçuesi është në matrialin cilësor dhe mjaft rezistent çelik në ngjyrë gri.
Ai përshtatet me burimet e dritës me klasa energjie nga A ++ në E dhe llamba LED të çdo fuqie.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 315
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49675 pjesë e koleksionit Saltash Ndriçuesi ka një stil vintage me pamje tepër unike dhe me anë të dizajnit që ka merr pamjen e stilit oriental. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Lartësia e ndriçuesit mund të rregullohet, kështu që mund të përshtatet në lloje të ndryshme dhomash. Ndriçuesi është në matrialin cilësor dhe mjaft rezistent çelik në ngjyrë gri. Ai përshtatet me burimet e dritës me klasa energjie nga A ++ në E dhe llamba LED të çdo fuqie. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 315  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W