Ndriçues i varur Eglo 33329 Moneva-C
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 33329 Moneva-C

Available:Out of Stock
6,600 Lek 22,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo pjesë e koleksionit Moneva-C
Eshtë një ndriçues dekorativ dhe funksional në të njëjtën kohë. 
Ndriçuesi është i rrumbullakët me pamjen e një anije hapsinore dhe tërheq vëmendje me funksionalitetin e saj modern.
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Ju keni mundësinë e rregullimit të temperaturës së ngjyrës së dritës së tavanit nga 2700 Kelvin (e bardhë e ngrohtë) në 6500 Kelvin (e bardhë e ftohtë) duke përdorur aplikacionin falas Smart Control.
Ky ndriçues mund të kontrollohet lehtësisht nëpërmjet aplikacionit sipas dëshirës tuaj për sa i përket ngjyrës së dritës dhe intensitetit të dritës.
Llamba ka një diametër prej 48.5 cm.
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë dhe ai i konturës plastik në ngjyrë të bardhë
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 405
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia: 18W
Ndriçues i varur Eglo pjesë e koleksionit Moneva-C Eshtë një ndriçues dekorativ dhe funksional në të njëjtën kohë.  Ndriçuesi është i rrumbullakët me pamjen e një anije hapsinore dhe tërheq vëmendje me funksionalitetin e saj modern. Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. Ju keni mundësinë e rregullimit të temperaturës së ngjyrës së dritës së tavanit nga 2700 Kelvin (e bardhë e ngrohtë) në 6500 Kelvin (e bardhë e ftohtë) duke përdorur aplikacionin falas Smart Control. Ky ndriçues mund të kontrollohet lehtësisht nëpërmjet aplikacionit sipas dëshirës tuaj për sa i përket ngjyrës së dritës dhe intensitetit të dritës. Llamba ka një diametër prej 48.5 cm.
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë dhe ai i konturës plastik në ngjyrë të bardhë
  Përmasat Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 405  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia: 18W