Ndriçues Statik Gjumi Eglo 96908 Montablo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-60%
Ndriçues Statik Gjumi Eglo 96908 Montablo

Ndriçues Statik Gjumi Eglo 96908 Montablo

Available:Out of Stock
390 Lek 990 Lek
Secure
Ndriçues Statik Gjumi Eglo. Modeli 96908 pjesë e koleksionit Montablo.
Një ndriçues i krijuar për dhomat e fëmijeve, me një dizajn të thjeshtë dhe mjaftë të bukur.
I pështatshëm për tu vendosur në komodina dhe tavolina. Bëjeni dhomën e fëmijës tuaj më të bukur me ndriçuesin tonë, me një dritë të lehtë dhe të ngrohtë në mënyrë që ti japë fëmijës suaj qetësinë që meriton.
Materiali është i përbërë prej një plastike cilësore dhe rezistente në ngjyrë rozë.
Lloji i ndriçuesit E14

Përmasat:
Lartësia (në mm) 260
Diametri (në mm) 175
Diametri i bazës (në mm) 110

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP2
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W
Ndriçues Statik Gjumi Eglo. Modeli 96908 pjesë e koleksionit Montablo. Një ndriçues i krijuar për dhomat e fëmijeve, me një dizajn të thjeshtë dhe mjaftë të bukur. I pështatshëm për tu vendosur në komodina dhe tavolina. Bëjeni dhomën e fëmijës tuaj më të bukur me ndriçuesin tonë, me një dritë të lehtë dhe të ngrohtë në mënyrë që ti japë fëmijës suaj qetësinë që meriton. Materiali është i përbërë prej një plastike cilësore dhe rezistente në ngjyrë rozë.
Lloji i ndriçuesit E14
Përmasat: Lartësia (në mm) 260
Diametri (në mm) 175
Diametri i bazës (në mm) 110

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP2 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W