Ndriçues i varur Eglo 96904 Ceratella
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-76%
Ndriçues i varur Eglo 96904 Ceratella
Ndriçues i varur Eglo 96904 Ceratella
Ndriçues i varur Eglo 96904 Ceratella

Ndriçues i varur Eglo 96904 Ceratella

Available:Out of Stock
5,800 Lek 25,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96904 i koleksionit Ceratella. Mund të themi me plot bindjen që ky ndriçues është unik. Përshtatet lehtësisht në çdo ambient që ju dëshironi. Modern i thjeshtë dhe me klas jan pikat që e karakterizojnë. I përshtatshëm në çdo ambient dhe lehtësisht i pëlqyer. Materiali është çelik që e bën mjaft të forë dhe gjithashtu gjendet në ngjyrën e bardhë ose në atë gri si të hirit.

Përmasat
Dimenzionet Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 65
Gjatësia (në mm) 840

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 4X5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96904 i koleksionit Ceratella. Mund të themi me plot bindjen që ky ndriçues është unik. Përshtatet lehtësisht në çdo ambient që ju dëshironi. Modern i thjeshtë dhe me klas jan pikat që e karakterizojnë. I përshtatshëm në çdo ambient dhe lehtësisht i pëlqyer. Materiali është çelik që e bën mjaft të forë dhe gjithashtu gjendet në ngjyrën e bardhë ose në atë gri si të hirit.

Përmasat
Dimenzionet Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 65
Gjatësia (në mm) 840

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 4X5W