Lavaman Shift Vitra 80cm
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Lavaman Shift Vitra 80cm

Available:Në gjëndje
15,600 Lek
Image
Secure

Lavaman Shift Vitra 80cm

 • Pak më e gjerë në pjesën e përparme, duke u ngjitur butësisht nga pas: kështu mund të përshkruhet shkurtimisht forma unike e Lavaman Shift Vitra 80cm.
 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!
 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme.
 • Legeni i banakut VitrA është bërë nga qeramika sanitare me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. 
 • Kjo siguron qëndrueshmëri dhe një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të barabartë. Kjo, nga ana tjetër, është e pajisur me veshjet VitrAclean dhe VitrAhygiene, të cilat ofrojnë një nivel të lartë funksionaliteti, sepse papastërtitë dhe bakteret e kanë të vështirë këtu. 
 • Rritja e baktereve zvogëlohet deri në 99,9 % dhe tekstura kundër papastërtisë e bën pastrimin më të lehtë për ju në afat të gjatë. 
 • Pajisuni me VitrA tani!

Informacione teknike 

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Seria

Shift

Materiali

Qeramike 

Kodi:

7080B003-0973

Ngjyra:

E bardhe

Vendosja:

Incaso

Përfshihet rubineti:

Jo

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat:

Gjerësia (në cm):

80 cm

Thellësia (në cm):

49.5 cm

Lartësia (në cm):

16 cm

Lavaman Shift Vitra 80cm

 • Pak më e gjerë në pjesën e përparme, duke u ngjitur butësisht nga pas: kështu mund të përshkruhet shkurtimisht forma unike e Lavaman Shift Vitra 80cm.
 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!
 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme.
 • Legeni i banakut VitrA është bërë nga qeramika sanitare me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. 
 • Kjo siguron qëndrueshmëri dhe një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të barabartë. Kjo, nga ana tjetër, është e pajisur me veshjet VitrAclean dhe VitrAhygiene, të cilat ofrojnë një nivel të lartë funksionaliteti, sepse papastërtitë dhe bakteret e kanë të vështirë këtu. 
 • Rritja e baktereve zvogëlohet deri në 99,9 % dhe tekstura kundër papastërtisë e bën pastrimin më të lehtë për ju në afat të gjatë. 
 • Pajisuni me VitrA tani!

Informacione teknike 

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Seria

Shift

Materiali

Qeramike 

Kodi:

7080B003-0973

Ngjyra:

E bardhe

Vendosja:

Incaso

Përfshihet rubineti:

Jo

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat:

Gjerësia (në cm):

80 cm

Thellësia (në cm):

49.5 cm

Lartësia (në cm):

16 cm