Koke Dushi Grb
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-43%
Koke Dushi Grb Black

Koke Dushi Grb

Available:Out of Stock
3,350 Lek 5,900 Lek
Secure

Koke Dushi Grb 

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

 GRB

Origjina:

 Spanja

Modeli:

 Koke Dushi

Kodi:

GRBKD-05040302

Materiali:

 Krom

Ngjyra:

 E kromuar

Lidhja me rrjetin:

 1/2"

Nr i funksioneve:

1

Montimi:

Ne mur

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 vjet


Përmasat

Gjatësia e kokës (në cm):

 12 cm

Koke Dushi Grb 

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka:

 GRB

Origjina:

 Spanja

Modeli:

 Koke Dushi

Kodi:

GRBKD-05040302

Materiali:

 Krom

Ngjyra:

 E kromuar

Lidhja me rrjetin:

 1/2"

Nr i funksioneve:

1

Montimi:

Ne mur

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia:

 5 vjet


Përmasat

Gjatësia e kokës (në cm):

 12 cm