Kabëll elektrik fleksibël, (blu), rezistent ndaj zjarrit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kabëll elektrik fleksibël, (blu), rezistent ndaj zjarrit

Available:Në gjëndje
29 Lek
Size
Image
Secure

Kablli fleksibël me përbërje nga polyvinyl chloride termoplastik dhe me përcjellës bakri. Shkalla e izolimit normale. I aplikueshëm për instalime elektrike të brendshme dhe rezistent ndaj temperaturave. I prodhuar në ngjyrat standarte: gri, e zezë, e kuqe, blu, kafe, e verdhë, jeshile etj. Gjatë instalimit duhet patur kujdes të mos bashkohet me objekte me temperaturë më të madhe se 85°.

Specifikime teknike
 • Temperatura e punës: +5°C - +60° C on the conductor
 • Materiali i izolimit: PVCR2
 • Tensioni: 240V
 • Paketimi: 100m
 • Tipi: Percjelles elektrike
 • Marka: General Cavi

Kablli fleksibël me përbërje nga polyvinyl chloride termoplastik dhe me përcjellës bakri. Shkalla e izolimit normale. I aplikueshëm për instalime elektrike të brendshme dhe rezistent ndaj temperaturave. I prodhuar në ngjyrat standarte: gri, e zezë, e kuqe, blu, kafe, e verdhë, jeshile etj. Gjatë instalimit duhet patur kujdes të mos bashkohet me objekte me temperaturë më të madhe se 85°.

Specifikime teknike
 • Temperatura e punës: +5°C - +60° C on the conductor
 • Materiali i izolimit: PVCR2
 • Tensioni: 240V
 • Paketimi: 100m
 • Tipi: Percjelles elektrike
 • Marka: General Cavi