Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin

Available:Në gjëndje
26,000 Lek
Image
Secure

Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin 

 • Sipërfaqja e rubinetave VitrA shkëlqen pa ndryshim edhe me përdorim aktiv
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit
 • Informacione teknike

  Marka:

  Vitra

  Origjina:

  Turqi

  Seria:

  ORIGIN

  Kodi:

  VI-A42681

  Materiali i jashtëm:

  Metal i kromuar

  Ngjyra:

  E kromuar

  Montimi:

  Ne mur

  Gjatësia e tubit fleksibël:

  -

  Numri i funksioneve të dushit:

  -

  Perfshihet tubi i dushit:

  -

  Gjatesia e tubit te dushit:

  -

  Përfshihet mbajtëse koke dushi:

  -

  Lidhja me rrjetin:

  G1/2"

  Garancia:

  10 vjet

   

  Permasat

  Gjatësia (në cm):

   17.8 cm

  Gjerësia (në cm):

   15 cm

Grup Vaske Statik Rrethor Vitra Origin 

 • Sipërfaqja e rubinetave VitrA shkëlqen pa ndryshim edhe me përdorim aktiv
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit
 • Informacione teknike

  Marka:

  Vitra

  Origjina:

  Turqi

  Seria:

  ORIGIN

  Kodi:

  VI-A42681

  Materiali i jashtëm:

  Metal i kromuar

  Ngjyra:

  E kromuar

  Montimi:

  Ne mur

  Gjatësia e tubit fleksibël:

  -

  Numri i funksioneve të dushit:

  -

  Perfshihet tubi i dushit:

  -

  Gjatesia e tubit te dushit:

  -

  Përfshihet mbajtëse koke dushi:

  -

  Lidhja me rrjetin:

  G1/2"

  Garancia:

  10 vjet

   

  Permasat

  Gjatësia (në cm):

   17.8 cm

  Gjerësia (në cm):

   15 cm